Όροι χρήσης

Το site www.gkravas.gr ιδιοκτησίας της ΓΚΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ατομική επιχείρηση (εφεξής: «ΓΚΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»), η οποία εδρεύει στο Ζάρκο Τρικάλων, ΤΚ 42031, ΑΦΜ 121852970, ΔΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, αποτελεί τον δικτυακό τόπο της επιχείρησης, όπου βρίσκεται το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσίασης και πώλησης προϊόντων. (Εφεξής: On-Line Βιβλιοπωλείο Γκράβα)
Η ορθή χρήση του www.gkravas.gr προϋποθέτει την προηγούμενη αποδοχή των κάτωθι Όρων Χρήσης, όπως αυτοί κάθε φορά ισχύουν.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Οι τρόποι πληρωμής για το e-book είναι με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή PayPal.
Αν ο πελάτης επιλέξει την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρετε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.
Ακριβέστερα, για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στο σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης. Συγκεκριμένα, εάν ο πελάτης επιλέξει την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας μεταφέρετε στην υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και ολοκληρώνεται η διαδικασία πληρωμής με χρήση όλων των τελευταίων τεχνολογιών και πρωτοκόλλων ασφάλειας, με κρυπτογράφηση 128-bit. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο Γκράβα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Εάν ο πελάτης επιλέξει πληρωμή μέσω PayPal, η διαδικασία ολοκληρώνεται στο περιβάλλον του PayPal Inc, της πιο αξιόπιστης παγκοσμίως πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα ηλεκτρονικά βιβλία (e-books) που διατίθενται μέσω του Ηλεκτρονικού Βιβλιοπωλείου Γκράβα παρέχονται σε PDF (Portable Document Format).

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας.

Τα ηλεκτρονικά βιβλία (e-books) παραδίδονται μέσω e-mail κατά την ηλεκτρονική αγορά τους μέσω υπερσυνδέσμου (link).

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης του αριθμού παραγγελίας σας καθώς και για το κατέβασμα του ψηφιακού βιβλίου (ebook). Σε περίπτωση που δεν λάβετε αυτό το e-mail εντός λίγων λεπτών (10-15′), παρακαλούμε να ελέγξετε τον φάκελο Ανεπιθύμητα / Spam καθώς πρόκειται για αυτοματοποιημένο μήνυμα και κάποιοι πάροχοι ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) το χαρακτηρίζουν ως τέτοιο.

Με αυτό το e-mail αγοράς λαμβάνετε το σύνδεσμο λήψης του ebook και η διαδικασία μεταφόρτωσης στη συσκευή του αγοραστή είναι η ακόλουθη: Για να κατεβάσετε το ebook που έχετε αγοράσει, παρακαλούμε πατήστε, από δεξιά, κάτω από το πεδίο “Μεταφόρτωση”, τον σύνδεσμο που περιέχει τον τίτλο του βιβλίου.

Ο σύνδεσμος λήψης που λαμβάνετε με το e-mail αγοράς έχει απεριόριστη διάρκεια από την αποστολή του.
Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης:
e-mail: info@gkravas.gr

Στην περίπτωση απώλειας του ebook επιτρέπεται στον χρήστη να το ανακτήσει από τις αγορές του μέσω του λογαριασμού του στον ιστότοπο του Ηλεκτρονικού Βιβλιοπωλείου Γκράβα.

Αποστολή e-book
Εφόσον το παραγγελόμενο προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο και εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που να μας αναγκάζουν να αναστείλουμε προσωρινά ή μόνιμα τις πωλήσεις του προϊόντος, οι αποστολές θα γίνεται προσπάθεια να εκτελούνται εντός 24 ωρών.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης για εξ αποστάσεως αγορές
Σύμφωνα με το ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013), ο πελάτης που αγοράζει ένα ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook) διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης εφόσον δεν έχουν παρέλθει 14 ημερολογιακές ημέρες από την αγορά και εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί λήψη του αρχείου από τον server της «ΓΚΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ». Σε κάθε άλλη περίπτωση ο πελάτης δε δικαιούται να ζητήσει επιστροφή χρημάτων ούτε να προβάλει άλλη σχετική απαίτηση με καμία δικαιολογία.
Προκειμένου να ασκήσετε το ανωτέρω δικαίωμα θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως στέλνοντας το αίτημά σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@gkravas.gr. Η «ΓΚΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» υποχρεούται να επιβεβαιώσει εγγράφως την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης μόλις την παραλάβει και να σας αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε. Σε περίπτωση χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, η «ΓΚΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από την τράπεζα, θα επιστρέφει τα χρήματα στην κάρτα. Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 10 εργάσιμων ημερών αφού λάβουμε το αίτημά σας για ακύρωση.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Ο δικτυακός τόπος www.gkravas.gr προστατεύεται από τις διατάξεις του Ν.2121/93 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως εκάστοτε ισχύει. Σήματα, ονόματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων μερών, που εκτίθενται στον εν λόγω δικτυακό τόπο προστατεύονται επίσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Απαγορεύεται ρητά στον επισκέπτη/χρήστη η εκμετάλλευση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, διάδοση, αναδημοσίευση, διάθεση ή μετάδοση ή η με οποιονδήποτε τρόπο χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου, πέραν των χρήσεων που ρητώς ορίζονται σε αυτόν, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της «ΓΚΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ». Κατ΄ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αντιγραφή και εκτύπωση ιστοσελίδων και του περιεχομένου τους μόνο για προσωπική, μη εμπορική, χρήση. Το υλικό που λαμβάνουν οι επισκέπτες και οι χρήστες στον υπολογιστή τους μέσω του δικτυακού τόπου www.gkravas.gr, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά αρχείων, κειμένων, λογισμικού, αρχείων βίντεο ή ήχου, φωτογραφιών, γραφικών, ενημερωτικών δελτίων (newsletters), δεδομένων ή άλλων στοιχείων ή συλλογικών έργων, ανήκει στην «ΓΚΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ή στους τρίτους που έχουν χορηγήσει στην «ΓΚΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» άδεια εκμετάλλευσης του υλικού αυτού. Πέραν των ανωτέρω, απαγορεύεται οιαδήποτε άλλη χρήση του δικτυακού τόπου www.gkravas.gr και του υλικού που δημοσιεύεται/διατίθεται σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά: της τροποποίησης με οιονδήποτε τρόπο, μεταγλώττισης, μετάφρασης, διαμόρφωσης, αναπαραγωγής, αντιγραφής, μεταβίβασης, πώλησης, μετάδοσης, διανομής, εκμετάλλευσης, έκδοσης, αναδημοσίευσης, αποστολής δεδομένων σε άλλο υπολογιστή (upload) με οιονδήποτε άλλο τρόπο οιασδήποτε πληροφορίας (στο σύνολό της, τμηματικά ή περιληπτικά) που παρέχεται στο δικτυακό αυτόν τόπο με οιονδήποτε τρόπο ή μέσο, καθώς και της αποστολής τους στο διαδίκτυο ή της διάθεσης των πληροφοριών στο διαδίκτυο με οιονδήποτε άλλον τρόπο.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ
Οι υπηρεσίες του On-Line Βιβλιοπωλείου Γκράβα παρέχονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης και τους γενικούς όρους χρήσης οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων. Η «ΓΚΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» δύναται να τροποποιεί οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης, γι΄ αυτό οι επισκέπτες/χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να προβούν σε χρήση του on-line βιβλιοπωλείου μόνον εφόσον αποδέχονται αυτούς πλήρως.

Η «ΓΚΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προστασίας του δικτυακού τόπου www.gkravas.gr από κακόβουλο λογισμικό. Εντούτοις δεν εγγυάται πως ο δικτυακός τόπος καθώς και οι servers, μέσω των οποίων παρέχονται τα περιεχόμενα και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου στους επισκέπτες/χρήστες, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα επιζήμια συστατικά. Ως εκ τούτου, κάθε χρήστης θα πρέπει να φροντίζει για την προστασία του δικού του μέσου πρόσβασης στον δικτυακό τόπο www.gkravas.gr με δικά του μέσα (π.χ. χρήση antivirus κ.λπ.) πριν από την οποιαδήποτε χρήση του www.gkravas.gr.

Οι παρόντες όροι χρήσης, η χρήση του on-line βιβλιοπωλείου και οι συναλλαγές μέσω του on-line βιβλιοπωλείου διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος από τους παρόντες όρους ήθελε κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα ή ακυρωσία αυτή δε θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του on-line βιβλιοπωλείου ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Καλάθι αγορών